Jan 12, 2012

:: Adam Mikhail mix Melayu + Pakistan + Benggali ::

...Assalamualaikum..

setelah lebih sebulan..nothing latest here kan? malam ni ada pulak mood nak update ! tu pun sebab header baru..background baru..kredit to our cute blogger Intan Ifran..heheh...dan lagi satu sebabnya i  kena berjaga demi putera kesayangan...actually My prince selesema..so i dah minum Pearl Cafe segelas tadi 
 ( err..dalam pantang bolih ke minum benda alah tu?...) hihi~

oke..entry kali ni...

...MEMPERKENALKAN...

ahli baru dalam hidup i dan Mr.Ch...

Muhammad Adam Mikhail bin Mohd Yusfanizal...

Dilahirkan di Hospital Sultan Abdul Halim Sungai Petani, Kedah
7 Disember 2011
jam 4.17 p.m
seberat 3.71kg & panjang 53cm
kaedah LSCS

actually entry takda kaitan sangat dengan tajuk~ tapi kalau nak tau salasilah keluarga boleh la story cikit2...kenapa i cakap ada mix benggali + pakistan + melayu??? sah2 muka Adam Mikhail tu muka MELAYU! haha..ok...actually i ada la mengalir2 sikit darah keturunan diraja  Pakistan + Benggali dari nenek dan moyang sebelah ibu~ so bila mak i...tok i semua dah kawen Melayu...maka i ni piauu Melayu lah..dan op cos la my prince pun melayu kan..saja je..nak jugak tempias2 mix benggali pakistan tuh! awww...

so THIS IS MY PRINCE !

mesti u ols ingat lagi entry pasal pilih nama kan?..sila klik sini...

dan akhirnya..nama seperti diatas menjadi pilihan iaitu Muhammad Adam Mikhail bin Mohd Yusfanizal...tapi rasa macam sedap jugak nama Muhammad Sayf Mikhail kan? sebab my prince hidung tinggi~ ala2 hindustan gitu...aiseh...

so takmo cakap banyak..cekidaut pic2 my prince....i love u baby~



 Adam Mikhail Day 1..da pandai isap jari ! kau ada? =P




Adam Mikhail Day 2 - da boleh buka mata...cerdiknya~




Adam Mikhail Day 3 - masih di Hospital



Adam Mikhail Day 4 - da balik rumah...umi dgn wan jaga...ibu x larat lagik


Adam Mikhail Day 5


Adam Mikhail Day 6


Adam Mikhail Day 7 - da seminggu..kepala masih panjang..sian anak ibu...


Adam Mikhail Day 8 - see..idong tinggi kannnn~


Adam Mikhail Day 9 - mandi manda...towel pink kot!adeh


Adam Mikhail Day 10 - tido dan tido...


Adam Mikhail Day 11 - tido mengiring lah best!


 Adam Mikhail with abah & ibu


saje nk tgk muka adam kalo ada misai! kikiki



Adam Day 16 - ni maksu dia punya keja...bg pelok bebear..tamo2..Adam boboy..kena main keta control



Adam Mikhail Day 17 - da botak...ibu cukur sendiri oke!


Adam on New Year..oke diishtiharkan sebagai 1 tahun...ngade x ibu?


Adam buat Action kamennnn~


 Adam Mikhail Day-26...panas weh! buang baju kejap lah~


Adam Mikhail takmo tido oit! kembung ni~hehehe..ibu minum ais =P


Puting brand NUK~ ! Adam ludah je~ huuu..


Adam Mikhail Day-28 - nak kua jenjalan Tesco...Ibu masih dalam pantang yer ...
so bad..ibu pun ikot! hahaha


Adam Mikhail Day-18 - masuk spital~choking...ibu bg makan byk sgt...T_T sory syg~


Adam Mikhail - jelass kan hidung~


 Adam Mikhail - day 2 di Hosp.Kepala Batas....


Adam Mikhail - bagi tido meniarap..elak muntah susu masuk balik dlm mulut


Adam Mikhail - love his eyes


Adam Khan Mikhail boleh? =P




Adam Mikhail on New Year - tido mcm org ada masalahh~


Adam Mikhail dengan ibu - jenjalan di Tesco...Day 28...dalam pantang lagi weh! T_T


Adam dengan abah~ Adam Day 5


Adam Mikhail with Ibu & Abah - Day 10 =)


ok sukup2 la ye..banyak dah pic tu~ actually ada je entry menceritakan detik2 kelahiran..but pending~ sebab banyak pulak nak kena taip2 bagai...malas i...so see u next time~ love u ols..muaahhh~


5 comments:

intanurulfateha said...

dah besa mesti hensem ! :p

Intan said...

comelnya...dan2 teringin nak kahwin n ada anak..hehehhee..tahniah yer.. :)

NURULHANIF said...

eh eh dalam pntg pun berjalan ke.. hehe.. comel sgt adam mikhail ni..

Wana De'Amor said...

hihi..mummy moden

pinoc said...

yang action kamen tu comel..haha