Dec 28, 2010

::Hoi Gila::

hye..yeahh..entry di awal pagi...takleh tido..berdebar menunggu hari esok ini....ye..lepas asar ini....apsal plak aku nak debar2 ni? eeee...menda biasa jela..aishh!! diam!! diam!! wana!! diam!!! ^_^ wehh! mood aku skang ni!!! a.n.g.a.u oke! gila lah!! Mohd Yusfanizal!!! kau memang gila!!! gila!! kau dah la gila!! kau buat aku gila!! erghh!! tak suka laaaaa~ *Wink*Wink*

ye kenapa aku buat entry ni? aish! tak boleh la~ aku rasa nak nanges weh! ya..aku dah nanges oke! warghhh! aku terharu..seyes aku terharu! macam budak2 bercinta kan? ye!!!!! aku mengaku! macam budak2 la aku ni~ eh orang lain pun bercinta la....aiseh~ yela..korang lain! aku lain oke!! Mr.Ch aku lain!! memang lain dari yang lain!! thants why la apa yg dia buat malam ni~~~ aku jadi tak keruan! aku gila! aku terharu! aku hepi! semuaa campoq!!!! oh yeah~

ya...dah lebih 15 kali aku dengar lagu ni oke! mengaku la! even lagu ni evergreen giler! aku baru dengar hari ni..hahaha..KUNO x aku? kuno kan? layan lagu indon melampau2..hakhakhak! yaaa..kenapa dengan aku malam ni..eh tak...pagi ni....semua sebab Mr.CH...sebab dia la! ye sebab dia!!! ~~~ apa dia buat???? hmm..masa aku tengah kusyuk tengok citer 7 Perhentian buat kali yg ke berapa ratus ntah, tetiba aku dengar ringtone "kembali pulang"...yess! beliau call!! aku angkat..tetiba ada voicemail...erkk! laki ni anta voicemail kat aku! ngunggg~ngengggg~ngung~&T&!T&^&#%^#%&@*@*...ntah hape lagu la dia bagi kat aku! oke! . no feeling~ sebab tak dengar lagu ape...then.....he's call me back...dia tanya :

Mr.Ch : yang dengar tak lagu tadi??
Aku : tak dengar pun..lagu apa bang?
Mr.Ch : teka la ( sambil bukak lagu tu )
Aku : tak tau la...lagu Celine Dion kot..lagu apa ni?
Mr.Ch : lagu I LOVE U....
AKu : erkkk!

SENTAP MAK!!!! SENTAP!!!! then aku terus tengok lirik lagu ni..perghhh!!! melelehhhhh der!! meleleh air mata aku!!! terharu dgn lirik dia!! aku selalu berangan Mr.Ch bagi aku lagu jiwang2..dan angan2 aku tercapai weh!! bek korang berangan cepat!! sekarangggg~ then Mr.Ch suruh aku tengok betul2 lirik tu...dia kata bermakna betul...ye..memang bermakna bila dia bagi kat aku....part dalam Voicemail plak part ni......

"I love you, please say
You love me too, these three words
They could change our lives forever
And I promise you that we will always be together
Till the end of time"

perghhh!! mau pingsan aku der!! serius!! maybe bagi korang benda ni biasa kan??? tapi bagi aku tidakkkkk!!! ini adalah luar biasa!! sangat2 luar biasa!!! Mr.Ch susah!! susah sangat2 nak luahkan perasaan dia in direct!! jangan harap dia senang2 nak cakap I LOVE U SAYANG kat aku!! takkan dapat nye laa..untung gile kalo dia cakap!!!then bila dia bagi lagu ni!! aku terharu!! terharu sangat2 sebab Mr.Ch kata lirik ni bermakna!! ya..sangat2 bermakna bagi aku!!! ( aku tengah nanges ni oke )....aku macam tak pecaya apa yang berlaku tadi..aku rasa sangat2 disayangi...aku rasa sangat2 dicintai..oleh seorang lelaki yang benar2 aku sayang..ye..lelaki yang aku sayang... jom kita tengok lirik penuh lagu ni....


I must be crazy now
Maybe I dream too much
But when I think of you
I long to feel your touch

To whisper in your ear
Words that are old as time
Words only you would hear
If only you were mine

I wish I could go back to the very first day I saw you
Should’ve made my move when you looked in my eyes
’cause by now I know that you’d feel the way that I do
And I’d whisper these words as you’d lie here by my side

I love you, please say
You love me too, these three words
They could change our lives forever
And I promise you that we will always be together
Till the end of time

So today, I finally find the courage deep inside
Just to walk right up to your door
But my body can’t move when I finally get to it
Just like a thousand times before

Then without a word he handed me this letter
Read I hope this finds the way into your heart, it said

I love you, please say
You love me too, these three words
They could change our lives forever
And I promise you that we will always be together
Till the end of time

Well maybe i, I need a little love yeah
And maybe i, I need a little care
And maybe i, maybe you, maybe you, maybe you
Oh you need somebody just to hold you
If you do, just reach out and I’ll be there

I love you, please say
You love me too
Please say you love me too
Till the end of time
These three words
They could change our lives forever
And I promise you that we will always be together

Oh, I love you
Please say you love me too
Please please
Say you love me too
Till the end of time
My baby
Together, together, forever
Till the end of time
I love you
I will be your light
Shining bright
Shining through your eyes
My baby

so..apa pendapat korang lepas baca lirik ni? terharu kan? sebenarnya..bukan lagu dan lirik yang buatkan aku terharu camni..tapi sikap...sikap Mr.Ch...aku tau dia sayang aku...cuma dia tak tau cmna nak luahkan perasaan atau tunjuk perasaan dia, sampai kadang2 aku rasa dia tak sayang aku...tapi aku ingat kata2 dia yang ni " cinta tak semestinya diluahkan melalui kata2 saja syg, tak bermakna tak cakap I Love U, abg tak syg yg" atas sebab kata2 dia yang ni la...aku terima hakikat yang dia memang tak tau nak luahkan perasaan dia, tapi sekali sekala bila dia buat mcm ni, dia buat aku terharu!! terawang2, sebab apabila dia berkata cinta, dia benar2 maksudkannya dan kata2 cinta tu umpama emas bagi dia....^_^

p/s : aku tujukan juga lagi ni kat Mr.Ch yang tersayang...dan for abg, kalau baca entry ni...just wanna say that tenkiu for always be by my side and thanx you for beling my love....cant wait to be yours~ I LOVE YOU TOO~

2 comments:

Chenta Momon said...

ahaaa....kompem ngh renyih sorang2...hahaha....im hepy for u too...muah2...=)

Wana De'Amor said...

::CHENTAMOMON::
~aku takleh stop smiling dr smlm..tido dlm senyuman weh! huuu T_T