Dec 28, 2010

::Persoalan Debaran Terungkai::

hye..salam bloggers...fuhhhh~~~~~~ legaa!! lega aihh! setelah sehari aku ketaq lutut...dah la dengan rumah yang takde air...bayangkan la mcamana nak buat kerja..tapi!! tapi semua dah settle...semuanya berjalan dengan lancar....syukur sangat!....hehehe..mesti ada yang tertanya..menda alah apa la yang aku dok debar2 sangat ni kan? hehehe...actually takda apa pun..small the pieces je...aku je yang berdebar lebih2..yela first time aku hadapi benda ni...hehe... err..apa bendanya ye??? jeng...jeng...... sebenarnya, lepas asar tadi..family Mr.Ch datang merisik...itu je...ketaq macam orang nak masuk temuduga kan? hehehehe..ek elehhhhh kau wana..merisik pun nak bising ye!! ahaks...tak...tak..bukan nak bising...cuma nak luahkan perasaan...T__T...aku pakai tshirt dengan tracksuit je...ok x? nak hidangkan air pun tangan aku menggeletar seolah2 aku tak pernah jumpa Mr.Ch dgn family dia...padahal..selalu je jumpa..kihkihkih....lepas selesai hidang semua..aku pun undur diri dan menyorok sebelah almari...::pasang telinga::..hehehehe....dan akhirnya jika diizinkan ALLAH, kami akan ditunangkan pada 15 January 2011 atau 5 February 2011....masih dalam perbincangan...so aku dah kena siap sedia apa yang patut!! kalau la jadi 15 January ni..aku ada lagi 2 minggu je untuk buat preparation...oh~terujanya! aku tak tau nak mula dari mana!! apa pun....aku nak relax kejap...letih dah harini....so...segala persoalan dah terungkai ye....tanggal 28 Disember 2010 Hari Merisik Wana de'Amor....cayalah!! sekian....cauuuu!!! nak pegi Pesta Pulau Pinang...eh jadi ke ha? makkkkkkk!!!!!!

2 comments:

YUL said...

peh, dah nak kawin kan. ehehe

Wana De'Amor said...

::YUL::
~belum lagi lor~