Nov 22, 2011

:: Akhirnya Ter'update' jugak blog!!!! ::

as-salam.... Ya ALLAH berbulan x update blog ni... M.A.L.A.S memang takda ubatnya...kononya dulu bercita2 nak jadi blogger tegar...mungkin aktiviti berblog akan dimulakan kembali kot..ahaks....

actually banyak pending story..kebahagiaan suami isteri.

...tapi tak enak rasanya kalo terlalu terbuka menceritakan kebahagiaan rumahtangga dan canang sana kita yang aku sedang bahagia.... asam garam rumahtangga biarlah menjadi rahsia suami isteri....biarlah menjadi kenangan sehingga ahir hayat....aminnn...

ya..apa yang nak di update ya...maybe mommy's pic
kot...dari awal kandungan sampai la sarat di saat2 menunggu kelahiran putera sulung kami..insyaALLAH....

very the tak sangka kau..perut aku dah besaq! hihi..dulu aku cewi ja nak amik pic..ni dah besorr gini, takda plak pic latest.....hihi....


around 3 minggu lagi..insyALLAH putera sulung kesayangan ibu & abah akan melihat dunia..Ya ALLAH berdebarnya rasa.....tak tau nak cakap apa...ilmu belum cukup di dada..hari2 buka artikel tentang kelahiran..semoga semuanya selamat nanti.....

wait for our baby boy yah.... 15 Dec 2011....semoga anak ibu keluar ikut masa....hihihi..yela...nak makan kenduri dulu ..kehkehkeh....


okay..

My Preggy Pics.....

masa ni around 4 month kot....Mr.Ch kena paksa tu! kalo tak jangan harap la...



dah 5 bulan...xda perut punn....



ilusi berposing ni.....takda perut pun..kihkih...dah 6 bulan ni...hidong je kembang! *sigh*





ni my latest la...8 month pregnant.....dah nmpak la perut tu....tapi still mantain mommy...ahaks...


6 comments:

Pearl Kaz said...

waahh.. dah besar ek perutnye.. tahniah.. kami doakan semuanya selamat time bersalin nnt.. kembang dan membengkak ek badan? tp still cute.. :)

Wana De'Amor said...

@Pearl Kaz : tenkiu...perut dah super besar..ngeri...hukhuk

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tak lama lagi dah nak jadi mummy...

tahniah....semoga segalanya dipermudahkan =)

Wana De'Amor said...

@GKSB
tima kasihhh.....

afzalsukasuki said...

ni mesti anak pompuan ni kan?manis semacam je :)

Wana De'Amor said...

@afzalsukasuki
-manis tu selalu..hihii..baby boy kot insyaALLAH