Jan 5, 2011

:: Artis dan Nenek ::~lebih kurang je..^_^

salammm.....hoh..helo...pagi2 dan update blog sebab kerja dah settle...dari dok nganga saja baik aku buat entry..sory ye bos..kerja saya dah settle..better dari saya keluar lepak kan..hehehe..so harini saja la aku nak merepek sikit pasal isu2 yang aku baca kat Harian Metro Harini... mula2 pasal Fouziah Ghous dan Amyza tak pakai mekap dalam drama yang bakal ditayangkan di TV1 nanti..Drama Trilogi Cinta... haa elok sangat la tu..baru la nampak natural ugly beauty sikit... baru la lakonan tu nampak real..ni ke berlako jadi orang miskin, tapi pakai bulu mata palsu..betul2 tak logik da~makeup tebal 14inci...gila lah~ artis sekarang ni ikon beb~ korang pakai tak cukup kain... ramai la orang ikut..masa Anugerah Skrin haritu..pergh! meremang aku tengok pakaian artis... pakaian sebijik macam tok aku kat kampung... FESYEN BERKEMBAN... memang sebijik laa!!! bezanya..tok aku berkemban pakai kain batik ja..artis pakai kain mahal... tapi fesyen sama der! means kat sini..tok aku pun pandai berfesyenn...ala2 artis gituuuuu~ aww....cuba la korang pakai yang senonoh sikit! teruk betul artis skrang ni...makin menjadi2..kalau bleh pakai bikini jarang..aku rasa puak2 depa ni pakai dah camtu.....bangga sangat la boleh tayang body gebu? gebu cucuk buatpa der!!!! kalau ikutkan aku gebu lagi..originallllll oke!!!! <--aku perasan!! so...wahai artis...udoh2 le pakai baju tak senonoh...jangan tambah dosa aku boleh tak? hampa nak tambah dosa tambah la...jangan tambah dosa aku n orang lain...sebabnya..aku takleh halang mulut aku dari mengutuk hampa bila tengok hampa jadi tak senonoh cmtu...=P

so fikirkan dan selamat beramal...





4 comments:

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Hahahaha. Tak pasal-pasal kene bahan ngan aziz satar

aisya said...

stuju giler beb ! tah pape jenis baju tah pakai. pastu bila menang ckp "syukur alhamdulillah" "syukur kpd Allah s.w.t" pd hal pakaian dok terdedah ! haishhhh ! xphm la ceq !! *sori, emo pulak* hahaha

peace :)

Wana De'Amor said...

::fasheha::
~rezeki la mlm tu..hehehe..menteri pun tego sbb terlalu seksi...

::aisya::
~kahkahkah...depa x rasa malu ka?

♥ eyka elisha ♥ said...

tkejut tgk rmai artis bkemban mlm tuh =P