Jan 5, 2011

:: I.L.Y.A.N.I.E ::

hey...aku tau hang mesti tengah skodeng blog aku kan? kalau hang x bagitau malam tu..aku tak tau pun hang silent readers blog aku...aku nak nanges bila hang bagitau hang pembaca setia blog aku...T__T terharu!!!

weh....1st word..im sorry....
setiap kali aku fikir apa yang dah berlaku antara kita..aku sedih... =(
hang rindu x zaman kita dulu-dulu
asal jumpa ja mesti kita tperosok kat mana2 sudut kat umah tok..bergosip n bcerita masalah...
serius!!! aku rindu....
kalau hang ingat masa kita kecik2 dulu...tak la rapat sangat...sejak bila ek kita rapat???
kalau hang ingat kita pernah ikat tocang 2..pastu cuci tingkap umah tok...lawak weh!
kita penah pi semayang terawih...arwah tok buat 21..kita buat 8 rakaat ja..teruk!
pic masa kita beraya pakai baju sama ada lagi dekat aku...bju aku kaler hijau..baju hang kaler peach...arwah tok bagi...
semuanya lawak!! masa tu kita 2-2 gendut...masa knduri along kita masing2 terkejut sebab dah kurus...syok kan...
kita pernah main keta laga sama2 dekat Sunway Carnival sebab masa tu aku lepas geram dekat ******... pastu kita makan prosperity...syoknya...

hurmmm....tapi sekarang kita dah tak macam dulu...aku mintak maaf sebab aku terpaksa buat macam tu...untuk kebaikan hang...bukan aku melarikan diri...bukan niat aku menjauhkan diri..aku cuma nak orang berfikir....semua menyalahkan aku..jadi lebih baik aku diam dari berkata2...aku tamau depa salahkan hang...sebab aku tau aku sapa...jadi...aku buat keputusan untuk jauhkan diri..supaya semua orang sedar.....aku tak pernah mempengaruhi hang untuk pilih jalan hidup hang sendiri...aku cuma nak tengok hang bahagia...
tapi org dah salah tafsir tentang aku...

aku sedih wehh!! sedih bila aku terpaksa buat cam ni..hang ingat aku tak sedih ka masa haritu? aku tinggikan ego aku supaya aku tak rasa sedih haritu...tapi dalam hati ni, aku sedih sangat2...nak ja aku pi dekat hang..sembang2macam dulu..tapi aku tak boleh...aku tau hang terasa hati dengan aku..hang sure heran kan?? sebab apa aku diam ja...hang tak bersalah...sebab hang tak tau apa2..tapi aku...aku kena mainkan peranan penting untuk kebahagiaan hidup hang... aku macam diluah mati emak..ditelan mati bapak... tersepit antara 2 pihak....argh! takda sapa tau apa yang aku rasa......aku cuma nak bersihkan kembali nama aku...itu ja...aku minta maaf...

jauh dari sudut hati aku...aku harap kita seperti dulu...tapi biar masa yang tentukan... yang pastinya.. aku hepi sebab kita boleh sembang macam dulu...walaupun dari jauh... aku doakan kebahagiaan hang...tak kira dengan sapa pun..ingat pesan aku...
disetiap kesabaran..akan ada kebahagiaan..

for the rst of my life...u are the best cousin i ever had...lagu ni utk hang....

Luahan Rindu by Devootees



p/s : aku nanges tak henti masa buat entry ni...poyo x aku?

6 comments:

yanie said...

huhuhu..aku sedih bca entry ang..xpe aku phm.ang xyah la risau k..aku pun hrp kita leh jd cm dlu blk..ang jgn risau sbb xdak spa yg akn slhkan ang dh..yg tu semua cite lma..kita ttup buku lama kita buka buku bru k..nt msa ang bertunang tu jgn dok wat xlyn kt aku plk tau..hehehe..actually aku terharu sgt ang wat entry tuk aku..thanx..huhuhu..

Wana De'Amor said...

dun wory...aku pun dah lupa semua tu...so...new year..new book oke...muwah~

YanaMIB said...

wow entry utk kazen..hehe~

Oshin jamel said...

akk yg x tao ape² nie pOn bergenang air mata taO!!!(kt opis xble nanes)huhuhuhuhu~~~~ :'(

Wana De'Amor said...

::yanam!b::
~heheh..she's special

:;akak oshin::
~hehehe..setiap kali sy sembang dgn dia mesti sy nges sbb sy dah tak leh nak cm dlu...

shifa fil qalbi said...

hehehe,kak wana.mastura bca pon sdeyh..huk3..kak wana dh tunang dh , kak yanie bla lagi???hehehehehe