Dec 9, 2010

::LazY PiG::

argh! penat! baru je balik dari Jerlun...congok je aku kat sana men sudoku sambil jeling2 ja kat sign wireless tu..bernyala berkedip2 tapi!!! "limited connection" vavi~ btol..ops...

aku sampai2 je..tengok Fb...tengok blog..ada jugak org sudi tego aku kat shoutbox..ahaks..

hah..aku terbaca post si Budak Kampus ni..cita pasal Penyakit M...M.A.L.A.S...dia ni cam perli aku jek! elok aku bukak je blog dia coihhh!! mai entry pasal tuh!! haih! terasa den! T__T

serius weh! penyakit tu menular menusuk jantung, hati, limpa, perasaan, jiwang jiwa dan segala! dalam diri aku ni!!!erghhh!!

help wey! help me!!!



update blog!! -------->malas la!!
makan!!~nak kena masak pulak!! --------->malas la
makan ubat!! ..ada dlm beg la..beg atas meja------->malasnya nak bangun!!
minum air!!------->aduh..malas!!

hahahaha..penyakit yang sedang menguasai aku!
dan aku sangat selesa berpenyakit sebegini! oh indah~ cet!
malas takdak ubat la weyyyyy!!!

p/s :: teringat masa Darjah 2..kalau kami tak siap kerja sekolah, Teacher English aku akan kata "LAZY PIG" kat kami..aku penah kena la 2-3 kali...kehkehkeh..igt aku ni Vavi dia kaa? vudus la~ erk..sory teacher...sy x berniat kutuk..kikikiki~


2 comments:

YUL said...

hahaha. same la ngn yul, malas juga nie. nk makan pon malas nk g dapor -.-

Wana De'Amor said...

::YUL::
~tau takpe yul..letih keje la..jdi malas nk buat bnda lain.. =(