Dec 8, 2010

Jom Main Sudoku Contest By Luffy

salam semua...camat petang..setelah berblogwalking semalam sampai pengsan..aku dah dapat banyak follower dalam 1 malam...yeahh..aku ikut tips sorang blogger yang aku betul2 kagum dengan beliau iaitu Ben Ashaari...cayalah bro..walaopun aku just follow n like entry beliau ja, tapi aku baca entry2 beliau..tak pernah kering idea!! tak pernah!! tabik spring la~

oke, aku mungkin tak online dalam 2 hari..yela..malam ni dan esok..sebab aku kena ke Jerlun..mengajar kat sana..hurmphh!! sana tadak wireless oke! =_=

so sebelum aku tinggalkan blog ni untuk beberapa hari, aku nak post entry pasal contest yang aku baru join ni..dan ini adalah pertama kali aku main benda alah tu..perghh!! syok rupanya..tak jadi keja aku selagi aku tak siapkan benda tu...

aku dah ditag oleh XX + XY untuk join contest ni..jadi aku pun join...syok ooo~..so aku dah join contest kat bawah ni....
.

.

.

.


JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY


so..kalau ada sapa2 nak join contest ni boleh la ye...syok main sudoku ni..mengasah minda menguji kebolehan...

jom tengok syarat2 penyertaan dari tuan empunya blog

Syarat-syarat Penyertaan


1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda nak follow blog beliau pun boleh, taknak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS
3. Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
4. Mesti letak banner contest tu kat entry dan side bar
anda dan linkkan di [ SINI ]
5. Tinggalkan link entry anda di comment box entry di [ SINI ]
6. Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word
ke,Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
7. Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti copy-mengcopy jawapan orang lain
8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul
melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas
tamat contest ini di dalam entry khas
9. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda

Tarikh Tutup Penyertaan : 25 December 2010

so...kalau ada sapa2 yang nak join boleh la klik di [SINI] untuk maklumat lanjut... meh masuk ramai2 meh....=P

aku nak tag

:: YUL ::
:: PEZOL ::
:: IYLIA ::
:: ISZIEYLYANZIEY ::

5 comments:

Luffy said...

OK..dah dapat jawapan awak...
saya baru je buat 1st contest tu..
memang akan ada contest sudoku lain lepas ni saya akan wat..wait 4 the nest sudoku contest lepas yang ni k..^^

GUD LUCK!!

Wana De'Amor said...

::LUFFY::
~tenkiu..saya nak masuk semua..make sure awk tag sy ek...tenkiuu~

Luffy said...

owhh..memang minat men sudoku erk?? huhu
ok2..nanti saya tag next time..^^

Wana De'Amor said...

::luffy::
~aah 1sttime main msa msuk contest awk..pastu dha gian nk men sudoku..hee~

Luffy said...
This comment has been removed by the author.