Dec 10, 2010

:: Tercalon dalam Blog Baru Pilihan 2010.....yaaayyyyyyy!!! UNDI ye nanti!!!::

heyyy!!! macam tak percaya der!! ahaks...alhamdulillah..akhirnya aku tercalon jugak dalam Blog Pilihan Malaysia Kategori Blog Baru Pilihan .....pssst..baru tercalon hang dah bising nooo!! =P

bukan apa...excited pulak aku bila tengok result dah keluar..syukur yang teramat...yeehaa~walaupun begitu, terdapat seramai 383 calon yang tersenarai dalam kategori ini..wooooooo ramai gilo pesaing...namun, bukan kemenangan yang dicari, tetapi kepuasan dalam berblogging dan kenalan rakan blogger adalah matlamat utama aku menyertai pertandingan ni..ecece...

jutaan..ribuan...ratusan...puluhan terima cinta kasih untuk Saudara Azman Roslan selaku pengasas Blog Pilihan Malaysia kerana telah menganjurkan kategori ni . FYI melalui BPM ni la, aku dapat ramai follower dalam satu hari, sebabnye? aku baru dok cewi blogwalking! gelak sorang2 tengok blog orang ...
bukan blog hampa lawak, cuma kadang2 ada story2 yang buatkan aku sengeh sorang2...

Jadi...beta saya menyeru kepada seluruh alam semesta <----Poyo! marilah beramai2 kita Mengundi Blog Wanna De'Amor.....
Kalau korang nak tengok nama aku boleh la klik [SINI] ye...

Untuk pengetahuan semua cara undian masih belum diketahui, bila dah tau nanti, aku akan update dalam ni, dan serang korang semua untuk undi aku...

Bukti Pencalonan Hangat - Kategori Blog Baru Pilihan 2010 -
Senarai Pilihan 5 - No.163 - Wanna De'Amor

.

.

.

.

.

.


TADAAAAA!!!!

so....kalau undian dah dibuka nanti...korang boleh la mengundi untuk Blog Wanna De'Amor

SENARAI PILIHAN 5 - No.163

INGAT!!!!!

SENARAI PILIHAN 5 - No.163

INGAT!!!!!!

SENARAI PILIHAN 5 - NO.163

INGAT TAUUUU!!!!!!!!

hehehe..brapa kali ingat daaa..tapi INGAT YEEEE!!!..muaahhhhh~

8 comments:

F@A Bodacious said...

cmna nk undi? hahaa

Wana De'Amor said...

::F@A::
~cara undian tak keluar lagi..nanti dah keluar undi tau..syg hang~

Kenzo@MrConteng said...

tahniahhh wana de amor!!! :D Undilah Inspirasi Conteng-an Di BPM, Ingat Nombor 44! hihi

Syed Hilmi Syed Yahya said...

heheh,,,smngt betowl...good2....ape2 pown sy ingt,,,n jngn lupa di no 181 di senarai no gk ye,,,hehe

Wana De'Amor said...

::kenzo & Syed::

~hehehe...sy akan undi anda juge...mari sama2 mengudi n support each others..

kay yea said...

gd luck yep~ :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

betul2...kite support sume...!! b

Wana De'Amor said...

::syed::
~sy nak vote semua yg msuk tu boleh? =P