Nov 26, 2010

:: I miss U ::

,hye...lama x berblog2 ni..kenapa? ya bz sangat2...hurmmm...maybe saya akan stop jap blog untuk 2 hari.....ek eleh..2 hari pun sama je macam dok rumah tapi x buat post...kuikuikui..nak pegi ke Lumut..Family day untuk Jabatan Penerangan...ayah aku punya family day la ni..aku nyebok je...actually..aku pergi ni sebab nak habiskan masa sementara menunggu Mr.Ch balik dari PD..katanya Ahad baru balik...seminggu rasa lama sangat2...yela sebab boleh msg dengan Mr.Ch pagi dengan malam je..apa pun..dia tetap call n msg me EVERYDAY...sangat2 hepi..walau sibuk mana pun dia...1 sg pun ckup untuk beritahu bahawa dia oke...

:: Sepanjang Hari Berkawad ::
Meseg Pagi2 : Abg pi dulu na...jaga diri baik2..muuaahh

awal pagi aku akan dapat mesej ni...pastu nanti pukul 5 ptg or 6 ptg baru dia akan msg balik...jadi sepanjang masa dia bz tu..aku juga bz dgn kerja...oke la kan...sebelum2 ni aku dgn dia kerap msg..walaupun kami dekat..kadang2 dalam rumah dia pun kami bermsg2..hihihihi...lawak sgt2...minggu depan baru boleh jumpa...kalau dia kena pegi menembak..x jumpa la lagi...i miss him so much...really2 miss him...ada msg dia cmni..yg buatkan aku semangat nk keja..

" abg syg yg.....tapi jangan sampai x jadi keja tau"

hehehe...sebabnya aku ni selalu bgtau dia aku smpai x jadi keja risaukan dia...hehehe...gegeh x aku?apa pun...semoga segalanya baik2 belaka...insyaalah


3 comments:

intanurulfateha said...

bestnye bole mis u mis u :P

Cz Aina said...

nice blog...
im fllw u..

Wana De'Amor said...

@intannurulfateha
oke..i miss u..hehehe..kan da dpt miss u tu~ ;p

@cz Aina :
thanx alot yaaa...