Nov 23, 2010

Nak Kawen ^_^

hye...mood : letih sangat2...tak tau kenapa rasa macam down hari ini..maybe 1st day bendera merah kot..hurmm...saja la godek-godek Fb tadi....blogwalking n etc....hampir semua entry post pasal kawen...tunang....kawen...tunang....uuuu..yela..dah nak hujung tahun..op cosss la banyak majlis kawen dan tunang..haihhh..terasa sangat2 cemburu disini.....my best buddy pun dah berkahwin...rakan sekolah pun pakat2 bertunang...aduss...dekat opis tu tinggal haku je sorang lagi dara pujaan...tekanan bila semua asek tanya tentang kahwin ni....YE!! SAYA AKAN KAWEN!! tunggu laa....Mr.Ch...saya sah tak larat jawab soalan...kadang-kadang saya lari dari semua orang..atau saya diam je seharian bagi mengelakkan orang tegur saya...student pun asek tanya...ohh...tak suka!! T____________T

Bukak je FB..orang upload gambar kawen....bukak esok pulak..da lagi upload gambar tunang...bukak petang ni..ada pulak orang tag kad kawen...huuu T__T..lambatnya tahun depan...cepat la...saya nak kawen juge!!tahun depan tu bila??? TAK TAWUUUU!!!!!

oh..saya bukan gatai...saya cuma....er....err...errr....cuma nak kawen laaaaaa!!!

oke! tamau cakap dah..malu..maluuu!!



2 comments:

liyana aziz said...

dakni pun nak kawen gak! hahhaha

Chenta Momon said...

hahahaha...aku pun nk kawen jugok!!