Jan 19, 2011

:: Tema Kawen ::

helo...hye..updating time...haihh..baru je lepas msg dgn incik tunang syg...beliau nak datang satgi nak amik borang yang kawan beliau emailkan kat aku...tup2.. Mr.Ch kata dia mungkin takleh datang..argh!! kuciwanya aku...ouch!! ouch!! gatai hang noo!!! baru je jumpa 2 hari lepas..kihkihkih~ yela...esok dah cuti...aku kena sebok2 pasal nak majlis ni.... beliau kerja...lusa dah aku ada Bengkel Team Building kat NPC Kepala Batas sampai hari Ahad... Ahad petang aku gerak ke Institut Latihan KEMAS Kuala Lumpur sampai 27hb plak utk Bengkel Penghasilan Modul SPAK.. aisehh! bz gila la aku...nnti dah kawen kesian Mr.Ch nak kena tinggal...tidakkkkk!!!!!

hoh..cakap pasal kawen....dah tak lama dah wei nak kawen....tema untuk seblah perempuan Hitam n Putih..well..aku mmg tak boleh lari dari kaler tu...dah book baju pengantin, makeup n etc..dewan dah settle...katering juga settle...cuma Card je belum tempah...semua cam terkejut kenapa aku buat last minit..noo!! tak !! tak!! bukan last minit... lepas Majlis Bertunang on 15012011 haritu..baru kedua-dua pihak bersetuju nak adakan kenduri pada Bulan Mac... WHAT????? Bulan Mac?? hohh!! x sampai 2 bulan dah weii..... aku sebok mencari2 ....hope semuanya oke.... *wink*wink


Mungkinkah camni rupa meja makan pelamin aku?? haihhh~


atau camni????



atau camni? tak kot..aku x buat pelamin..just meja makan berpelamin..haaa~


Butik Pilihan : Impian Mempelai di Kompleks Dato Kailan....

oke done for today.... kalao nak kasi idea boleh la..wee~


5 comments:

Oshin jamel said...

chantek!!!!!!akk ske nOm 2 dr ats k!!!.....dah x lme dah tue....hehehhe~~akk tumpang hepi!!!!

Cz Aina said...

pic yg last tu sgt2 santek......

ceQ`Julia said...

Salam Singgah..
Sambil folo blog awak..
Ni mesti tgah peningkan,mikirkan prepareration..wat dgn teliti tau dun be rush..

Folo me bck dear..

Encik Blogger said...

canteek sumenyer...

Wana De'Amor said...

tima ksih sume..tema dh ditukar..kihkihkih~