Jan 10, 2011

Fesyen Tayang Lutut di Red Carpet AJL ke-25

awal2 pagi tadi dah bukak incik gugel sebab nak tengok fesyen artis utk AJL ke-25... terus bukak Blog Diva Merah kita..sapa lagi kalau bukan Diva Red Mummy kita yang leletop tuh! kredit to RM la sebab pic2 ni diambil dari blog beliau....

hurmmm...kalau Anugerah Skrin dulu..fesyen 'berkemban' jadi pilihan artis...kali ni fesyen apa pulak yang jadi pilihan? kalau diamati dan tilik punya tilik...ouwhhh..macam biasa la..ada yang vouge n da vassssss..ada yang biasa...ada yang sarai bagai..ada yang seksi maut!! tapi takde la seseksi msa Anugerah Skrin..syabas la..

err...cuma bagi pendapat aku la kan... malam AJL ke-25 ni banyak yang mengenakan fesyen 'tayang lutut'...perasan tak? cuba tengok ....

::

::

::

::


JUE AZIZ
kredit to Red Mummy.com

takde la tayang sangat...oke2 la kan..tapi rambut dia mmg dah pendek ke? ala jgn la..i adore her hair tau! T.T

::

::

::


IKA AF6 & ZOEY
kredit to RedMummy.com


hah...meletop kau si Ika ni..fesyen dedah lutut...ade la jugak cover socks...hurmmm...ckit je lagi..ckit je...ckit jeeeee~ ckit apa? hang pikiaq la sdri!!!

::

::

::


MARSHA

no komen...hampa komen sdri ye..fesyen belah pulak..tapi simple je kan Marsha ni..kalau berlakon jahat aku cukup meluat!!!!! menjadi der!!

::

::

::


FARADHIYA


cam baju tido aku la pulak fesyen dia ni...tapi seriussss gebu seh aweks ni! pakai pulak kaler silver..terserlahhhh gebu dia..awwww

::

::

::


NURUL SHUHADA NURUL AIN


panjang bebenor namanya...aku suka NSNA ni..tapi tu la..malam ni aku cam kureng ckit la kat dia...bagi aku dia ni ayu....kalau labuh ckit skirt tu mesti cantek....tapi dia simple..baju cantek...natural gile lesung pipit dia..eh yela natural..bukan dia pi bedah buat!!
mamai ka wanna???

::

::

::


FOUZIAH GHOUS

ni sorg lagi aku adore rambut dia..cuma tu la...kain je x brapa ckup..walaopun dia dah cover dgn socks tu..still seksi you..apa pun..haha..dia cantek berpakaian HITAM..miawww~

::

::

::

ZARINA & SAHRI


aduyaiii Zarina..ckit je lagi tuh..camne dia nak duduk hah?? adessss..aku tamau bayangkan!! korang sila la jgn bygkan oke!!!

::

::

::


DYNAS
kredit to RedMummy.com


seriusss cantekkkk!!! sopan santuh kauuuu!!! aku suka dia ni!! dah la cantek! cantek pulak tu! mmg cantek la....aiseh~

so rasanya sampai cni jela kot...aku dok tunggu pic dari Beautifulnara nih! nak tengok pesyen artis..aku nak tiru aku nak buat kesimpulan je..hehehe...so kalau nak tengok banyak banyak banyak banyak pic lagi..boleh la melawat RedMummy.com.. pic Ustat Amirul ak.a. Ashraff Muslim buat aku angau sehhh!! lupa tros kat Mr.Ch..cuihh! sgt la x sedar diri sendiri~ ngeee...daaaaa

p/s : sory la kalau terkutuk termengata..just luahan perasaan je psal pesyen dorang yang sering menjadi ikutan~miawww

5 comments:

Kerull said...

ingat-ingat org yg kau cintai wei..kang aku report kang..ashraf muslim ye...

Cikgu Fikri said...

wah..
semuanya tayang lutut..
ish2....

Wana De'Amor said...

kak kerul : jangan laaa..jangannnnn~

cikgu fikri : tu la kan..jom kita tayang gak~

nanie said...

adore jue aziz and dynas..
dyeorang sngat chantek

Anonymous said...

I do agree with all of the [url=http://www.saclongchamppascher-fr.eu]longchamp pas cher[/url] concepts you've introduced in your post. They are really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for newbies. longchamp pas cher [url=http://www.saclongchamppascher-fr.eu]sac longchamp bleu marine[/url] , May just you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.
You can certainly see your skills [url=http://www.saclongchamppascher-fr.eu]sac pliage longchamp pas cher[/url] in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. At all times go after your heart.