Dec 12, 2010

::Kenapa Blog Aku Jadi Camniiiiiiiiiiiiiiii::

aku heran dan pelik la...kenapa setiap kali bila aku klik je nama orang yang post kat ShoutBox aku...mesti keluar [ MENDA ALAH NI ]...tension aku!! cuba hampa tengok ni ek...

mula2 aku nak klik blog budak * YUL * ni, nak reply la kat shoutbox dia....



tetiba kuar benda ni.....bukan blog SI *YUL*....apakah?? ni bukan Blog * YUL *..erghh!!! da banyak kali jadi camni...kenapa??? kenapaa????





8 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

virus ka??hehe

YUL said...

uiks, yekew? xkan name yul je kot,
padahal yul da link kat blog yul tau. -.-

Wana De'Amor said...

::yaya::
~mungkin kot..sbb blog ni penah jadi folowwer k.wna..dhtu k.wna folow balik...tgk2 asal klik ja naik blog dia..demm!!

::yul::
~bukan nama yul je...nma org lain pun sma jugak..tapi tak semua...ada lagi yg bila klik je kua blog tuh~

YUL said...

hurm, cuba tukar shoutbox baru, prob kot shoutbox tu..

IBU WAFIQ said...

salam kenal dari ibu wafiq...;-P dah jd follower yg ke-91...nice blog...

MisfitMarx said...

I go hard that's how i do

YUL said...

;a iyekew. mungkin shoutbox prob kot, cube tukar yg shoutbox baru.

Wana De'Amor said...

::yul::
~myb la..nt akak try

::ibu wafiq::
tengs ya~