Dec 12, 2010

::Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI::


Ben Ashaari nak bantu blogger yang layak ke pusingan undian BLOG PILIHAN MALAYSIA??? fuh~berdebar2 aku baca entry beliau tadi.....berkobar2 plak aku nak buat entry pasal nak kempen blog sendiri ni!! peluang hebat ni!!! kau ingat senang2 suka hati Ben Ashaari nak tolong kau?? ahaa....dah ada peluang der!!! jom la berkempen....belum coba belum tauu~ sebelum tu..Jutaan terima kasih kepada Saudara Ben Ashaari sebab beliau sudi membantu blogger2 baru untuk lebih semangat berblogging...cayalahhhh!!!!kalau nak tengok lebih lanjut sila klik [SINI]

Kenapa saya sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA?

:: Sebab yang pertama, nak cari ilmu, ilmu tentang dunia bloggers..ilmu tentang entry yang patut dan tak patut dipost dlm blog, ilmu tentang segala-galanya...sebab yang kedua, nak menambahkan kenalan, bila kenalan ramai, boleh tukar2 ilmu tentang blog...apa yang saya dapat ialah, tak semestinya blog cantek, traffic bleh naik tinggi, tak cantek pun takpe..janji entry best!!!, tajuk best..baru orang mau bacaa!!!!!yang ketiga sebab nak luahkan perasaan, kongsi pelbagai cerita, baca tentang kisah hidup orang, ( aku kepochi )...timba pengalaman dari kisah orang, ambil iktibar dari cerita2 orang...yang terakhir ialah, sekadar suka2...sekadar memenuhi masa yang ada...*_*::

Kenapa saya rasa saya layak di undi??

::Sebab entry saya memenuhi syarat contest!! ^_^..hehehehe...saya layak diundi kerana saya adalah salah seorang blogger yang tercalon di BPM - Pilihan 5 No.163 ....x percaya? boleh tengok [ DISINI ]..jadi sememangnya saya layak diundi...UNDILAH SAYA!! namun...bukan kemenangan yang saya cari....tapi kepuasan hidup seorang penulis blog yang baru. Jika anda rasa saya layak diundi, maka saya semenangnya layak diundi..jika anda rasa saya tidak layak diundi, maka sememangnya saya tidak layak....::

Ceritakan serba sedikit tentang latar belakang blog saya...

:: Blog Wanna De'Amor?? apa ada? takda apa pun...menulis menaip sekadar suka2...berkongsi apa yang ada...bercerita tentang diri yang tiada apa..meluahkan rasa yang lahir dari jiwa...kadang2 bercerita tentang kerjaya...kadang2 menulis tentang cinta..kadang2 luahkan rasa yang tak kena..kadang2 sekadar melepaskan gian menulis blog..cuba baca..cuba lihat...cuba hayati dan cuba perhati.....ada apa dengan blog itu? yang pastinya...rasa bangga dan puas bila lihat...."ya..blog aku dah nampak macam rupa blog" ....sekian...^_^::No comments: