Dec 14, 2010

::GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh::


hye..helo..salam..selamat malam.....apa khabar? yeahhh....korang mesti dah tau benda apa aku nak post kali ni kan??? aha...memang!!! memang aku gila join contest skang ni!! err..contest pa benda..ni Giveaway laaaa......tapi aku dah join 3 contest...1 Giveaway...heheh..takde la banyak sangat...bising je lebey...^_^

Oke Giveaway kali ni adalah oleh Encik E.d.y tuan empunya Blog The Beauty In Ugly...oho....terima kasih tuan penganjur kerana sudi dan baik hati nak beri Giveaway dekat kitorang..awwwww....~

hah~ korang tau Giveaway apa? haaa...sila tengok Banner tu... 30 Ole-ole dari 3 negara untuk dimenangi...wehhh! bukan senang orang suka suki nak bagi ole2 dari luor negara!! dr Beijing !!! dari Padang/Bukit Tinggi...dari Singapore!!! korang penah sampai sana??? aku tak penah wehh!! dapat adiah pun jadiiii laaaaa..... dah orang nak kasi...pe salahnya mencoba nasib?? berpantang ajal sebelum maut der!! ceewahh...senang je kalu nak menang....so kalao korang nak tau lebih lanjut...jom klik [SINI]..then kalau nak tengok Giveaway menarik dari beliau..boleh tengok [SINI]

errrrrr....Encik E.D.Y....saya nak Fridge Magnet Great Wall tu boleyyy takkk?? =.=

heheheheh....^_^

::oke..nak tag Syed Hilmi Syed Yahya dan G@skoloh::


6 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

rajin eh join,,,semoga berjaye.....hehe

Wana De'Amor said...

::syed::
~jom join~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

inyaallah esok syed join,,,ari nie x smpat,ngntok ckit coz ari nie berjalan dari petang smpai ke mlm n nie pown bersengkang mate nk on9 jap,,,hehe,,,ape2 pown thankz coz jmput,,,hehe

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Wana De'Amor said...

::syed::
~okay

::abg edy::
~macehh...agak2 leh dpt x? hehehe

::butterflyana::
~tengs