Dec 14, 2010

::Contest Bilangan Orang Paling Ramai Dalam Satu Gambar::

Contest by encik fat+ha+ka...meh la reramai join contest ni..kalau nak tau lebih lanjut..sila klik [SINI]


Contest Bilangan Orang Paling Ramai Dlm Satu Gambar....fuhh~contest menarik..melilau aku cari pic paling ramai dalam satu gambar...nasib la ade....jom tengok pic paling ramai yang ada dalam simpanan aku...err..takde la ramai sgt..bolehhhh la.....=.=



aha...ni la pic paling ramai yang ada dalam simpanan aku..jumlah orang..adalah 92 orang...masa ni...aku terlibat dengan Majlis Konvokesyen Peserta Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak..bukan aku yang konvo daa...student aku yang konvo...dorang kursus selama 6 bulan di tempat aku bekerja iaitu Pusat Latihan KEMAS Kepala Batas, PP...so apa kaitan dengan aku?? ahaa...aku la Jurulatih dorang ni...ngajar apa? sukan? sory der! byk benda yang aku ajar....segala subjek yang berkaitan dengan sesi Pengajaran dan Pembelejaran kanak-kanak Tabika la...kesimpulannya dorang ni..bakal cikgu Tabika KEMAS...sekarang dah pun jadi cikgu.....aku?? aku masih lagi seorang Jurulatih...tak pernah jemu melatih! Majlis ni diadakan di INFRA, Bangi yang mana dirasmikan oleh oleh Menteri Kemajuan Bandar dan Wilayah pada masa itu, Tan Sri Muhammad bin Haji Muhammad Taib, juga dihadiri oleh KSU dan Ketua Pengarah KEMAS.Kalau tengok pic tu, TanSri terpandang ke lain...apa la yg Tan Sri tengok ye...hehehehe....then kalau korang nak cari aku..aku berada di barisan kedua no.2 dari kanan..sebelah tudung putih bercorak tu..kurus lagi aku masa ni..T___T...so ini la serba sedikit tentang bilangan orang paling banyak dalam gambar...sekian


selamat mencoba~


4 comments:

Luffy said...

wow..ramai nye...sy xde gambar yang ramai2 la awk..hehe..GUD LUCK 4 the contest k..

babykristal said...

hehehe..tenkiu dear sebb tag, act dah join sblom ni ;) hehe

fat+ha+ka said...

salam kenalan..
tq join my contest...
akn diadili ;)

Wana De'Amor said...

::Luffy::
~hehehe macehh

::baby::
~ye ke? x tau plak..heee its okay~

::fathaka::
~suka2 join...memriahkan majlis~