Dec 24, 2010

::Bertunang??????????::

hye...selamat pagi..yahh..esok kerja..tp time2 cmni aku masih depan lappy..dah nak tido da..cuma nak tinggalkan satu kenangan utk awal pagi hari yang sangat2 bermakna dalam hidup aku!!


harini besday Mr.Ch...yeayyyy!!! Mr.Ch dah tua!! yes! yes!!...malangnya aku org ke-2 wish! demmit!! adik Mr.Ch adalah org 1st...takpe...janji aku perempuan pertama yg wish kat dia..hehehe....cuma....aku sedey...sedey sgt2...aku dh sediakan hadiah kat beliau..dah berbulan2 aku beli..sbb aku tau..beliau sgt2 perlukan benda tu..aku bawak kemana je aku pegi..dgn niat..aku tanak nnti aku tersalah letak or takut adik2 aku amik main...then aku tak balut lagi sbb aku nak letak dlm kotak comel yg dh lama aku bkenan...


.............tapi..............


aku tak tau cmna boleh jadi cmni...adiah tu dah hilang! puas aku cari!!cam org gila aku cari..tapi x jumpa!! tak jumpaaaa!!! aku tak tau mana pegi!!! baru2 ni aku ke KL utk exam...aku bwk n letak dlm sling bag aku...nak msuk exam pun aku bawak!!...mungkin jatuh!! tapi mcm mustahil sgt2...hurmmm


24 dis besday beliau...dan aku sedar adiah tu ilang on 23 dis...takpela...nt aku beli lain...huuuu~


hoh~ itu alkisah tentang adiah yang hilang! tapi kesedihan tu otomatik ilang bila Mr.Ch bgtau yang cincin dah beliiiiiii!!! yayyyy~ alhamdulillah...rasa kejap je masa berlalu...tak lama lagi aku akan menjadi tunangan Mr.Ch...mudah2an semuanya akan dipermudahkan...aminnnn~


p/s : agak2 cmne la rupa cincin aku ye...oh...aku tak kisah...yg penting..bakal mertua aku yg pilih oke! ahaks~



8 comments:

iszieylyanziy said...

semoga berkekalan,,amin

♥yaya budak suka embun♥ said...

kak wana!! tahniah...!!!
patut ada bau nasik minyak
dekat dah la tuuu :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah2...!!

Anonymous said...

blakah..blakah..blakah....

Cz Aina said...

huhuhuhuhuhhu...
so sweet...
selamat bertunang...

Nurita Zakaria said...

tahniah... da nk brtunang... :)

Wana De'Amor said...

alamak..dh kantoi....hehehehe...igt takde org nk nengok post ni...adessss...pepun thnx ya~

❤❤sAkuRa❤❤ said...

tahniah wanna...
slamat menjadi tunangan org...
smoga berkekalan... aminnnn =)