Nov 30, 2010

:: Sweetnya Asmara ::

hye..salam...aku baru je habis tengok cite Asmara...rasa tak sabar nak meluahkan pendapat..kahkahkah..otomatik ai jadi pengkritik drama.....syok kauuu~

oke...actually aku ni takde la ikut sangat cite Asmara ni..tapi amik tau la jugak..cuma aku dapat rumuskan beberapa perkara la disini..buat kawan-kawan aku diluar sana yang frust menonggek putus cinta atau tengah dilamun cinta...ececece..kata kat orang..ya untuk diri aku jugak..jadi...apa yang aku nampak dalam citer Asmara ni ialah ehem2......
.

.

.

.

.

1st :: kalau dah Jodoh...takkan kemana...
~so apa pendapat korang tentang ni? betul x? kalau dah jodoh...kau buat apa pun..tetap ada jdoh..cumaaa..cepat atau lambat je...macam si Melati dengan Asmara tu..endingnye dorang bersama gak kan? haa tu la~

2nd :: Sabar itu indah
~ya aku sendiri dah alami benda ni...sabar itu tidak indah...sebab tak ramai yang boleh sabar..tapi hasil kepada kesabaran itu ialah keindahan...berkat kesabaran si Melati..akhirnya dia dapat Asmara..tanpa ada perasaan dendam..tanpa ada perasaan dengki....errr..ada ka manusia cm Melati ek? sabauuuu gile!! ahaks~

3rd :: tak kenal maka tak cinta
~yang ni aku sangat2 setuju....tengok si Zalia n Asmara...mula2 dulu punya la bergaduh..sebab tak bagi peluang untuk mengenali diri masing-masing...tapi bila dah kenal..bila dah bersama..makin hari makin sayang kan..romantik gituw~awww

4th :: jangan jadi jahat
~padan muka si Rafiq...mati kena tembak..cuma aku rasa macam tak logik pulak..tak kesah la..bukan aku director...dah tuan director suruh buat cmtu....nak dipendekkan cerita kot..hihihi~

aha..jadi ni je rasanya komen aku...korang ada komen lagi tak? hehehe...bebel je aku tau..baju tak iron lagi! barang tak packing lagi! sebok nak berblog je! waaaaaaaaaaa T____T..ada sesapa nak tolong ai? hehe~

p/s : sebut je pasal Asmara ni..nak bagitau..student baru aku ada nama Asmara..post pasal dia akan aku masukkan nanti...muaah~

6 comments:

CGG said...

YE! ASMARA MMG SWEEETTT KAN DEAR??

HEHE MOWNING..TQ SINGGAH BLOG CGG

Oshin jamel said...

waaaaa....student br tue de x cute cam asmara pelakOn tue...hehehhehe~~

hamzah ian said...

gua sokong

Wana De'Amor said...

::CGG::
~mownink..eh dh nite dah..heheh..welcome...dpt marka cm asmara pun oke gak tuh~ heee

::akak oshin::
~student yg nama asmara tu prempuan la..hehehe

::Hamzah ian::
ko mau jdi cm die x? hehe~

Heidi Shafiq said...

hidup jd baik kan indah.. :)

Wana De'Amor said...

::heidi::
~tu la psal..tapi kekadang syok gak jdi jahat..wee~