Nov 19, 2010

:: Fesbuk Aku Da Gila!!!! ::

Salam...Morning...Selamat Hari Jumaat..yeahhh...masih dalam mood cuti raya haji..hehehe...khamis, jumaat, sabtu, ahad...cuti mood!! punya la syok bangun lewat..hehehe..keja ngadap lappy men game Zombie Vs Plant eh Plant Vs Zombie . men facebook . makan... x kuar pun dengan Mr.Ch sebab nak bagi dia rasa rindu kat i...ahaks....ni pun dah 5 hari x jumpa...T___T

. . . . . . . . . . . . . .

next week Mr.Ch takde kat sini...mau nanges nii....T____T..dia kena ke PD utk kawad apa entah....haihh..kena tinggal la seminggu..sadisnyaa~ takpa..sabar..bia dia rindu aku! huahuahua...

. . . . . . . . . . . . . .

eh...sebenarnya harini nak cerita pasal FACEBOOK!!! ya facebook yang dah gila..atau lappy yang kurang sopan! yang telah ingkar dengan tuannya?? mayb sebab aku nye lappy berat sangat kot..juta..juta...juta lemon pic dalam ni..hehehee....takkan sangkut paut dengan Fesbuk plak...hmm..tgk apa jadi kat fesbuk i...
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaa!!!!


20101233 Notifications!!! GILAAAA!!!!!!

. . . . . . . . . . . . . .

apa ke gilo fesbuk ini?? dia jadi macam jem ! bila notification naik..dia bertambah2 number tu....hahahaa...pastu disebabkan aku ni tak reti nak printscreen ( malu nak ngaku ) aku pun buka la tutorial gadis cantek intanurulfateha punye blog..utk tengok cmna nak print screen....hehe..senang rupenye....kredit to cik cantek intanurulfateha....kan dah boleh buat cmni...hehehe...


2 comments:

y@n@ M!B said...

weehhuu byknye notification..=)

Wana De'Amor said...

::y@n@ m!B::
ni la yg dikatakan fesbuk dh gila..kalo tgk kat tab tu ade 3 ja..gelong kan?