Nov 29, 2010

~aku blogger baru..thanx kat korang ni~

helo! ya . aku blogger baru..actually blog aku dh setahun..cuma aku baru je aktif dlm 2-3 bulan ni je..setahun der! setahun aku ada blog tanpa daftar Nuffnang dan tanpa update! yahh . betapa bengongnya aku dengan dunia blog...

1st blog yang aku tengok ialah blog CIK YAYA...iaitu junior aku masa sekolah dlu..aku banyak tanya dia tentang blog dan apa benda aku nak buat dengan blog..dan mcamana aku nak buat blog bagi cantek?? then si yaya ni bagi la link MARIBINABLOG kat aku...tapi..aku tetap malas nak update..yela sebab bz dan takde masa...

then...

yaya bagi pulak blog adek cute si HannaFauzan neh...wahhhhhh~canteknya blog dia...aku mula ikut tutorial dia...then...stop! malasnya kau wana!

then...

thanx a lot to gadis manis INTANURULFATEHA sebab..kerana tutorial dan blog dia la...akhirnya blog aku ni nampak la macam rupa blog...walaopun entry aku ni tak best langsung ...sebab tu aku mesti baca setiap entry beliau~sebab blog beliau buatkan aku syok dan semangat nak menjadi blogger....

step
.
.
.
by
.
.
.
step


WANNA BOLEHHH~ chaiyok!!!

3 comments:

mie said...

happy blogging...
hehehee

CGG said...

hi dear..
teruskan menulis dan selamat datang ke dunia blogger!

Wana De'Amor said...

::mie::
thanx ya....

::CGG::
tenkiuuu~ sila beri tunjuk ajar ye~