Mar 6, 2012

:: Hadiah Anniversary Cukuplah Sekadar Cornetto :

" nah...nak beli hadiah mahal2 tak mampu....ni ja mampu beli "

" yaaaayyyy....tima kasih abg.. "

...ni la hadiahnya...

cukuplah sekadar aiskrim..aku tak perlu hadiah mahal2...cukuplah aiskrim yang dibeli dengan penuh kasih sayang... =)

Ops....

...Assalamualaikum...

lama cuti...berukband slow..malas i...

ok..my 1st day working after 3 month holiday....

serius haku malas !

semalam..anniversary...our 1st anniversary..

Candlelite Dinner? NO !!

Makan-makan kat luar ? NO !!

Hadiah mahal-mahal ? NO !!

Gelang emas? cis takdalah !!

habis tu? buat apa je hari anniversary?

Masak kepada suami tersayang dengan penuh rasa kasih sayang....

MENU = Tomyam Kaw-Kaw.....

itu je...cukuplah...

komen suami ? 

" sedap la...ada lagi dak? abang nak pi beli kuewtiau plak...nak makan dgn tomyam"

" alaa...tinggal sikit je lagi bang...tak cukup...esok yang buat lagi "

"alamak...sapa la makan banyak sangat ni"

" entah laaa...sapa ntah....."

mananya tak habes..Mr.Ch sorang je makan sampai 5 mangkuk...memang la habes...hahahahah~

petang tu...pegi Tutti Frutti plak...

1st anniversary...1st time rasa Tutti Frutti...sedap gilo...!



hihhi....bulan depan makan lagi....yummy !

4 comments:

Nyue said...

y biasa itu lebih bermakna n indah akak :)

hepi anniversary sis

Wana Mikhail said...

betul3

oshin-jamel said...

happy anniversary wana..semoga berbahagia selamanya n bila nk tmbh adk lg?hahhaha......

Putri said...

happy anniversary..masa 1st anniversary, my hubby bawa saya celebrate kat kedai mamak.2nd anniversary dia bawa saya supper roti bakar kat old town.tak romantik tapi as long as dapat celebrate together dah cukup baik