Jan 14, 2012

...Assalamualaikum...

ok..nak cepat2...my prince tido lagi ni...tu pun da nampak macam nak bangun! cepatttt!

entry kali ni pasal baju

kenapa?

esok nak pi KENDURI!

err..dalam pantang lagi ni...hari ke 39..

esok dah hari ke 40..

yayyy~ lagi 4 hari nak habes pantang~

so nak suruh my lovely mom buat baju !

mood memang nak melaram

x padan dengan perut buncit ! ada aku kesah? Premium Beautiful ada...

so haritu aku dah beli kain lcyra..kaler hitam la opcoss~...ingat nak buat maxi dress...

tapi

memandangkan aku ni GEMOK! kena cari design yg simple dan tak sarat2 bagai! euuu~

so mak aku sangat mengetahui design yang sesuai...

yang penting kena ada butang tengah2..senang nak menyusu Si Adam Mikhail yang asik nak ngempeng je tuh!

so bawah ni antara design yang aku berkenan...cekidaut!


DESIGN PERTAMA ( reject )


kenapa aku reject? nampak cantik kan? tapi macam x sesuai utk yang gemok2 macam aku ni...tapi mcm cantik jugak..cuma potong dekat dada tu, buat butang....hmm...nanti aku nak tanya mak aku ! tapi sungguh aku tak berani pakai~huuu


DESIGN KEDUA ( dalam pemerhatian )


yang ni cantik kan? buat kembang2 ckit..tapi aku ni tak la tinggi~ boleh ke? 


LAST DESIGN ( dalam pemerhatian )


hah ni yang paling simple..cuma potong tengah, buat butang...panjangkan lengan..tu je..tapi kaler hitam...simpe2 sudey~

ok dah ! crita esok plak !

2 comments:

amy amiza said...

cntik yg no 2 tu...mak ampa pndai wat ka?

Wana Mikhail said...

boleh buat insyaALLAH