Apr 12, 2011

:: mama wanna >_< ::

Assalamualaikum..hye bloggers..yeahh..time 2 update blog...kali ni bukan nak cita pasal masakan... just nak share my happy ending life...alhamdulillah...

al kisahnya aku malu la jugak..almaklumlah..baru je sebulan seminggu kawen..hihihii...very the cepat kauuuu...tapi tu la..dah rejeki aku awal....aku terima sebab aku tak pernah merancang..... syukurr alhamdulillah....

ni la yang aku nak share...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

errr...hampa paham x apa benda tu? hihihi....yeahhhh tepat sekali..itu adalah alat kelamin penguji kehamilan or in english we call Pregnancy Test... itu la pentingnya English Education......hihihihihi.... so ada paham ka apa benda yang cuba aku tayangkan? bagi sapa yang tau..yeahhh..2 line merah menunjukkan IM PREGNANT!!!!! yeeeehhhhhhaaaaaa....eh silap...Alhamdulillah...Syukur nikmat ALLAH.... >_<

tau tak..lepas je aku dgn Mr.Ch tengok result ni...Mr.ch dgn bangganya terus pakai kain pelikat...kononnya dah nak jadi bapak...adehhh....exited betoi la encik soami saya...apa pun...aku bersyukur sgt2....segalanya dipermudahkan ALLAH... bertunang bulan 1...berkahwin bulan 3...dan disahkan mengandung bulan 4...sekejap je kan? kandungan aku mayb dalam usia 1 - 2 minggu kot....sebab mengikut perkiraan aku...mungkin la dalam 2 minggu...sebabnya lepas period tu aku pegi honeymoon...hihihihihi......mayb baru ketulan darah kecil la..mcm dalam pic bawah ni......


apa pun..doakan la semoga semuanya selamat ye.....muwahhhh.....


12 comments:

YAYA AZURA said...

tahniah!!! bakal jd ibu...yaya tumpang gembira..

nie yg rasa cam nak tambah anak nie...hikhik...

♥yaya budak suka embun♥ said...

kak wana!! tahniah :)))
mula2 kami pun tataw menda pa yg kat gambaq tu..hahaha
ingt termometer..huahuahua

Kerull said...

Tahniah wana...aku bahagia melihat kau bahagia...doakan untuk aku gak lepas ni...

MiEzA said...

hoho.. wanna advance lg dr aku ngan reyhan.. nway congrats.. cepat2 p ultrasound tuk confirm bape mgu

Wana De'Amor said...

@yaya azura
~tu la kan..org kata ngandung ni berjangkit

@yaya budak suka embun
~ ade ke termometer..adessss

@kak kerull
~mudah2an...insyAALAH

@Mieza
~hahaha...rejeki aku....

toye comey said...

ooo...pn istri nk dodol x..kot2 ngidam ka

nur hafiza rahsid said...

akakkkkkkkk!! akak pegnen ke?? wahh tahniahhh2!! walaupun terlambat sikit. tahniah! jaga diri dan baby baik2 :)

Wana De'Amor said...

@toye
~ aremmmm..haha..aku nakk...

@nur hafiza
~aah pegnen....tenkiu....hihi

D-yana7879 said...

congrez..tuk wanna n rizal
take care..

❤❤sAkuRa❤❤ said...

congrats wanna... =) ~

✿ Haziqah Mahmud ✿ said...

Wana sama mcm i dpt tau preggy baru 1-2 week...janin masih lemah...nk mintak tips mcm mn nk bagi janin tu kuat...rasa risau jugak ni...hehehe...

Wana De'Amor said...

@haziqah : jgn buat kerja berat tau..jgn jln byk sgt ye =)