Mar 11, 2011

:: Saya dah jadi Puan Wana :: =)

Assalamualaikum..hye bloggers...woo..lama tak update..ye..sebok kawen la..u ol kena paham..pasni nak kena masuk strmix kat umah sewa pulak..mau berbulan jugak aku tak update blog...haiyoohhhh!..hah...saja je gatai nak share pic dengan hampa...ada la cikit2 ni..hasil kreatif photographer dan adik ipar aku dan adik aku...nak amik!! tamau cakap banyak!! akhirnya aku miliknya.... aku milik Mohd Yusfanizal bin Mohd Yusoff..... cam x caye je aku da kwen....aku sah menjadi isteri beliau tepat jam 10.28 pagi tanggal 5 Mac 2011~yeeha....hakhakhak~ saat2 ni aku sangat2 rindu mr.suami aku tu..dia di rumah dia..sebok utk kenduri kami esok..aku rilex di rumah....pemalas tak aku? hahahaha..takkan aku nak tido sana even umah sewa aku dekat je situ?? apa org kata kan? so aku balik seorang diri...
huuuu~ miss my hubby!!! miss my hubby!!
GATAI!!!~
jom cekidautt!!!
jgn gelak kat laki aku!!! hahaha..di mmg camni...hihihhi~
kredit to my photographer : Aswat Sufarah




ni baru la mr.suami boleh gelak..kalau tak dia ni pemalu sgt2 oi! adessss!!!
kredit to my brother in law : Wandy Oned




Saat2 aku menjadi miliknya~ terharu
Kredit to my sista : Mean Maewl



tudung senget plak..baju sendiri n makeup sendiri
baju : kredit to my lovely mummy : Pn.Faridah Yahya
makeup : kredit to my best buddy : Aya Basit


tak buat pelamin..ayah tak bagi..huuu..oke la tu..
kredit to : Kak Liza Impian Mempelai



ha oke..dah la ye...sikit dah la pic..aku nak topup inai ni...da luntur kaler inai aku..huuu~ oke daaa... doakan kami ye..sayang korang..muwaahhhh~








2 comments:

saya YANA said...

tahniah.. selamat pengantin baru.. semoga bhgia hingga akhir hayat.. hehe.. tema cantik.. sama cam tema Yana.. (angan2).. baju tu pon cantik2..

Wyna Nubies said...

waa~sangat cantik pasangan ini :)
selamat pengantin baru <3