Feb 22, 2011

:: Page Lesbian - 6911 LIKE...hampa Like jugak? ::

lagi entry pasal hubungan songsang...tak paham aku!! hanya mereka je yang tau..godek2 Fb tadi..jumpa pulak FB untuk geng2 Lesbian...mak kauuu!! lagi ramai LIKE.. 6911 orang Like page ni...yela perempuan ramai kan.....

apa yang depa nak ye..masing2 ada kan? kalo aku..aku nak yang different dari apa yang aku ada...tapi siapa kita untuk menilai dan siapa kita untuk melabel orang kan?? hanya mereka saja yang tau..x berani aku nak Like page tu...takut terjebak..nauzubillahiminzalik.... aku hanya manusia....

jom kita usha ckit page ni..kalo hampa nak cari taip je Lesbian Malaysia... nahhh!! sini juga ada Malaysia... tercalar lagi~ duniaaa duniaaa...

so apa ditunggu..tujuan aku mengepost entry ini adalah untuk ajak hampa REPORT page ni.... jom3...ikut cara ini yee...




DONE!!!!!!

so..meh le reramai report ye...maghi leee...maghi leeee

3 comments:

Anonymous said...

ni rine... hehehe.. taw xpe wana.. kdg2 pelik org yg berfikiran cm ni.. bile kite tegur or nasihat ke hape.. dorang akn bidas balik.. dr couple ngn lelaki, buat dosa sama jugak.. haish~ dr hubungn cm tu, nabi x ngaku umat.. lg dasat..
cousin rine lesbi, rine taw cm ne hubgn dorang.. kdg2 geram ase nk bg penampor jek.. tp cousin rine ni jd mama.. hahaha... gelis ai. Moga ALLAH jauhkn kite dr sume tu.. aminn

Cekodok said...

auww.. i suke perempuan tauu... i likee... tapi i laki tulen tauuu...

Wana De'Amor said...

@Cekodok
~nasib u lelaki.....ahaks