Feb 21, 2011

:: hang ni malas la::

bloggers..selamat malam..tak tidoq lagi ka hampa? aku ni mata dah kuyu dah..amik masa sat la nak update blog...

alkisah...aku bergayut gedik2 dengan Mr.Ch tadi..bincang pasal keperluan2 lepas kawen..GATAI kan? eh..harus la fikir kan??? dah dekat dowhh!!! kami habuk pa pun taraakkk!!! huu T_T

then...sembang punya sembang...aku bagitau la..set bilik tidur aku dah ada...dapur2..aku tunggu adiah korang kawan aku..demand x? hehehe...then aku perlukan mesin basuh dan peti ais je sekarang ni..sebabnya benda tu la penting kan...hampa tau la aku ni wanita berkerjaya~aiseh!!! soooooo....kurang masa kot nak perah2 baju...berus2 baju...jadi mesin basuh adalah senang!!! itu keperluan kan? bukan kehendak!!!!then peti ais aku tak risau sangat sebab aku boleh beli bahan mentah hari2...then masak habes sehari...esok beli lain..~ate opis teman dekat je dgn market...kehkehkeh..tapi still penting what...

sedang asyik aku bercerita keterujaan aku untuk menghadapi life baru...mr.ch leh kata cmni
"alaaa....baju tu basuh pakai tangan dah laaa..malaih ( malas ) hang ni!!! takut tangan kasaq la..apa la...basuh sendiri jaaaaa"...DEMMMMM!!!!! kejamnya beliau!!! sanggup kan??

Mr.Ch ni makin hari makin kejam dekat aku!!! erghh!!! dia tu buncittt!!! ..sapa2 baca ni jangan dok repot naaa...huhuhuhuhu.... pastu aku buat2 merajuk la...kata tak payah beli..boleh pulak dia tak tau aku merajuk!!! waddahelll!!! oh tidakkk!! sayangku....aku cukup bahagia dengan sikap dia yang memang tahu aku merajuk...tapi tak mau layan!!! yela..sbb aku mmg ngada2 kalo dilayan..ngeeee~ apa pun...biarlah

dia terima aku seadanya..walaupun dia suka kata "hang ni malas bersukan ni" "hang ni berlehak cermat sikit aihhh, tau la kenyang"..... kadang2 aku dgn Mr.Ch gurau2 senda camtu je..kami betul2 macam kawan...aku serasi dengan beliau..i lap u la!!!! muwahhh....

*p/s : berlehak = sendawa...
i lap u = i love u versi wana n mr.ch


5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

amboi333 ngate sayang tu muncettt aaaaa... tapi hati tu sayang kemainn

Oshin jamel said...

heheheh..klu wana x tulis berlehak tue ape...mao x phm ayt wana tue...ape² pOn "semoga berbahagia selama²nya...n selamat pengantin br dr akk yg jauhhhhhhhhhhhh~~~~~~~ lup u jugak la!!!

Chenta Momon said...

aku xdak duit lg nk beli adiah kt ang yg...aduhhh...tp xpa,,i try k...heheheh

Wana De'Amor said...

@sis T
sekali sekala kena ngutuk gak..hehe..sesuai muncit dgn dak demok ni..hehe

@akak oshin
hehehe...sendawa ye....macehhh

@momon
adessss...hang mai makan dah laaaaa!! xyah adiah2

IZZATI SHALEH said...

hahahah...nak bg jugak...special pya...