Feb 24, 2011

:: alkisah nak kurus ni::

ALKISAH AKU NAK KURUS


Assalamualaikum semua...helo2...aku tengah syahdu gilo ni dengaq lagu hindustan...saja nak tarik mood siap2 . Sabtu ni kan ada cite Mujse Doste Karogi....mmg heroin habes la aku nanti..hari Sabtu ni pulak kena fitting baju...tu la..aku nak pastikan fitting baju sebelum or selepas cite tuh...awww~ hah..sebut pasal fitting baju ni aku risau ni....8 hari lagi ja aku nak kawen wehh!!! tak sempat dah la aku nak kurus!!! hakhakhak....ce tengok gambaq atasPremium Beautiful tu...benda alah ni aku ada sejak raya tahun lepas lagi...kalau aku amal pakai rasanya aku dah kurus dah kot!!!! demmm!! demmm!!! akak opis aku pakai gak Premium Beautiful...dulu beliau gedebakkk!! macam aku jugak..sekarang fit!! slim!! mantop kauu!! anak 4 dah..walaopun dia chubby jugak la..tapi body fit weh!!! aku adore her...!!! so aku pun dlm 2 minggu ni baru hegeh2 nak pakai hari2.....tak sempat dah la aku nak kurus....tapi tu la......takpe la...kot mana pun aku kena pakai jugak on my wedding day....so aku kena start pakai benda ni balik supaya nanti aku takde la rasa tak selesa bila pakai....hihihihhi....cuma 1 la aku nak share dengan hampa....pakai Premium Beautiful ni mmg bagus la...dia shape body..nak lagi better pakai 1 set...harga dalam RM2300++ utk one set...aku amik cash..jadi ahli..murah sikit...hihihi...memang harga mampu milik la...

antara kelebihan pakai Premium Beautiful
- ada Far-infrared Technology
- pemakaian 1 jam mampu membakar 900 kalori kalau nak dibandingkan dengan jogging hanya membakar 350 kalori saja...
- membuang toksin dan lemak2 dalam badan
- boleh mengubati sakit kepala dan rabun...( balut kepala dengan bengkung sebelum tidur )

ada la banyak lagi...aku pegi erobik pun aku pakai...berpeluh tak payah cakap la...lepas pakai tu rasa ringan badan la...takleh makan banyak-banyak sebab ketat perut..kihkihkih...so kalo hampa nak try boleh la bagitau aku...bukan nak promote..saja je nak share....yeeha!!! ops lupa nak bagitau..haruslah kekalkan pemakaian sekurang-kurangnya 8 jam sehari..lihat kesannya....heheehhe..... selamat mencuba... =)


4 comments:

Syafawani said...

salam,kak wana!chaiyok,chaiyok!sempat punya nk menye-slimkan body.good luck,good luck!

A.s.t.i.n.a said...

wanna... tipulah yang sebelum tu kan? nampak sgt grafik..

Wana De'Amor said...

@syafawani
tengs

@Sis T
sgt tipoo~

NuR 'aQiLaH said...

nak kurussssssssssss jugak T__T