Dec 2, 2010

::Kau Menang GEDIK!!!::

salam semua..helo! busan yang teramat..haih! esok keja pulak..malasnye...3 days to go..ahaks...ahad ni my birthday..macam berdebar2 lak..kikiki..ngade jek kau! oke...takda post menarik..hanya nak show off pic gedik aku masa otw balik dr Jerlun..aku memang gedik kau tau! gila mak! ngantok habes masa drive..biasa la drive sorang2...cekodok pulak tak boleh nak terbang laju2..haih..so untuk elak dari mengantok..aku SNAP!SNAP!SNAP! pic aku..BAHAYA siot! tapi lebih oke dari aku terlelap masa drive kan...ade aku msg Mr.Ch bgtau aku ni ngantok..tau apa dia reply "ngantok tido"....cet!!cet!! dia memang takde perasaan....oke kalau free tengok la pic gedik aku ni..hehehe


gedik satu..dua..tiga...



ini bukti aku memandu dalam keadaan berhati2...



sebelum balik umah..aku sebenarnya nak menyimpang ke umah Mr.Ch dulu kat Sungai Petani..hehehe...haihh lagi 30KM..=P




masa boring dan ngantuk dalam perjalanan tuh..aku nampak ada 3 tan ( trak askar )..fuhh..terus celik mata aku..kihkihkih


akhirnya dah sampai..dapat jugak jumpa mr.ch kesayangan I..dia suka berletiaq ( bebel2 ) kalau aku nak amik pic dia...



then sesi amik gambar curi..hehehehe


Mr.Ch dah mau amik gambar...aww~


maka berakhirlah hari gumbira kami berdua...sangat hepi bila yang tersayang berada di depan mata skang ni...hope semuanya berjalan lancar tahun depan..insyaalah..




2 comments:

blossomfa said...

aku salut baeh hg leh pose n SNAP pic ketika drive! KAGUM n veru IMPRESSIVE!!! hahaha

p/s: http://fabodacious.blogspot.com/

Wana De'Amor said...

::blossomfa::
~utk pengetahuan hg..byk pic aku disnap msa drive..sgt merbahaya..jgn tiru aksi itu oke..~ahaks