Dec 6, 2010

::Blog Pilihan Malaysia 2010::

hye..assalamualaikum...masih di opis..baru tadi bukak satu blog budak comey HannaFauzan ni....wow..ada entry pasal contest lagi...yeaa..yeaa... nak masuk!

oke..contest yang aku maksudkan ni adalah Anjuran Blog Pilihan Malaysia 2010...ahaks..layakkah blog aku yang tak syok langsung ni jadi blog pilihan? biar mereka yang tentukan..janji aku masuk selain dari nak meluaskan rangkaian blog aku, aku leh gak hilangkan tension pasal keja ni...

so oke..kalau korang ni blogger newbie macam aku ni..boleh la join contest ni oke...kena buat satu entry pasal BPM ni dan masukkan juga tentang korang punya 1st post dlm blog korang ni..dan buat link sekali...kalo nak tau lebih lanjut..boleh tekan SINI oke~

Blog Pilihan Malaysia 2010

Blog Pilihan Malaysia?? Nak jadi lebih dikenali?? naikkan traffic?? wohh..contest syok ni!! kena masukk! ni la peluang aku! hurmm...ini yang aku fikir lepas baca entry dari HannaFauzan Story...tetiba aku teringat satu masa dulu.......

"Blog? apakah? buat apa dengan blog? ee..semak kepala je..MukaBuku ( FB ) aku pun tak terjaga..ini kan nak buat blog! malesss~aku dh ada la..tak penah update pun!!!"aha...itulah ayat first pertama yang keluar dari naluri menusuk kehati diluahkan oleh mulut aku yang tak ada insuran ni bila sorang member aku cerita tentang blog. Sebenarnya dulu aku ada satu blog D@rk_SenSei namanya...tapi sekarang dah takde dah..disebabkan malas, aku tak pernah update blog tu...dan lupa passwordnya...satu hari, aku tengok Fb sorang Junior aku ni, mungkin ALLAH buka pintu hati aku untuk explore blog junior sekolah aku...".Walawehh!! macam syok je buat blog ni"...lepas tu aku ringan2kan tangan menaip soalan kepada Junior aku tu tentang blog....hmm..semakin menarik,semakin membuak2 sifat ingin tahu aku...tapi aku x la pandai...mula-mula aku just buat entry biasa je..dan ENTRY PERTAMA aku adalah pada pada hari AHAD, 4 July 2010 bertajuk Blog Baru dimana aku hanya membuat pengumuman tentang blog baru aku je..sebab aku takde idea nak post apa...lepas tu aku mula pandai godek2 blog sampai la satu hari, aku teringin nak blog aku cantik, ada benda gedik2 macam blog orang lain dan akhirnya, junior aku bagi satu blog ni, suruh aku ikut tutorial dalam tu, dan itu la BLOG PERTAMA yang buat aku jatuh hati dan buat aku semangat nak belajar tentang blog.Ucapan jutaan terima kasih kepada Maribinablog , Intanurulfateha dan HannaFauzan Story sebab kerana mereka ini, aku kini seorang blogger.

16 comments:

♥yaya♥ said...

hehehehehe ...
fofular sebentar..muehehehe..
gud luck kak wana! :D

momoyyanyzz said...

ewa . bex nyew dyee , huu , gud luck .

Wana De'Amor said...

::yaya::
byk entry k.wna ada nma hang..hakhakhak

::momoyyanyzz::
maceh!

YUL said...

wah, pesaing lg nie, ehehehe, gudlukc ye :)

Wana De'Amor said...

::Yul::
~bersaing secara sihat dan menambah kenalan...syokk oooo!

Sutera_suci said...

Wana, best of luck to you too :)

Ain Zulaikha said...

good luck :)

Wana De'Amor said...

::sutera_suci::
~tenkiu yer~

Wana De'Amor said...

::ain zulaikha::
~tenkiu...good luck 2 u 2~

soffea said...

best of luck ya wana :)

intanurulfateha said...

wuu kalah T___T

Wana De'Amor said...

::soffea::
~tenkiuu~

::intanurulfateha::
~sgt membina komen tersebut T____T

nasuha ahmad helmi said...

good luck!

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Jamal Rafaie said...

Blog jogging Blog Pilihan Malaysia.. :)

Affan Ruslan said...

good luck.
dtg dari blog bpm. hehe

meriah betul blogger malaysia skg

huhu. takleh masuk lah, sbb blog dah lebih setahun.