Oct 3, 2010

::Kisah Sulung dan Sulung::

hye bloggers....lagi kisah chenta~hahaha..hurmm..apa tajuk kali ni? yeahh..kisah sulung sama sulung...betul ke org kata kalo bercinta or berkahwin sulung sama sulung ni akan mengalami masalah?? korg setuju x? emm...pada pendapat cek la...cek x setuju...knp?? kebahagiaan tu kita yang corakkan...tak kira la ko ni anak no brapa pun....cerita psal ni...ada je pasangan yang bahagia bila nikah sulung sama sulung..yela api sama api...masing2 ada sifat nak memerintah...tak jugak rasanya...salah sorang akan ada sifat mengalah..sebab anak sulung ni biasanya selalu beralah dengan adik2..mcm aku la..=P...so bagi wana..wana taknak la set dlm minda yang sulung sama sulung takkan bahagia...tau x? sumtime..sulung sama sulung akan jadi sekepala yg gila2...hahaha..kisahnye..chenta hati juga sulung..wana juga sulung...emm..tak tau la kan sbb x kawen lagi..rasanya..kami masing2 ada sifat mengalah tu..dan juga ketegaq! aha..kami suka berbalah..tapi rasanya ada keserasian di situ..sama2 lahir bulan December...betul2 gila! ha..semalam masa nk tgk wayang..sembang punya sembang..masuk cita movie kegemaran...yaaa..alkisah kami sama2 minat cite The Cave of The Golden Rose...OMG!! dulu kecik2 suka berangan kawen dgn Tarabas...dan yg syoknya, si chenta hati pun dlu kecik2 suka berangan kawen dgn Fantaghiro..aduss..kuat berangan 2-2..ada keserasian disitu....so skang ni..nak mencari DVD utk cite tu~ hahahaaha..love it..muaahhh~

2 comments:

Chenta Momon said...

nanti dh dpt dvd tu,,bg aku pinjam tau....heheheh....aku pun pnh berangn nk kawen ngn tarabas jgk...hakhakhakhak....

Wana De'Amor said...

kahkahkah....skang ni nizal la tarabas aku..aku fantaghiro dia..tapi versi gemok la!