Sep 4, 2010

:: a story between sad n my editing ::


Salam.....yuuuhuuu...sedih tu sedih jugak....tapi mood mengedit benda merepek wal merapu tak pernah hilang...kepada kamu....saya syg kamu...walaopun saya diduga..diduga dan terus diduga...hati saya hanya satu! dan hanya kamu...hati saya tak pernah berubah...jadi untuk menyembunyikan keresahan..kegelisahan...saya kembali mengedit gambar..untuk mengubat lara...dulu...kamu pinta saya edit gambar kamu...my first word to u.." u bring smile to my heart"..kamu x tau itu sy benar2 maksudkannya...kamu.....semoga hubungan kita berkekalan...aminn..dah2 sedih2...oke..ni ade la sikit editing mood time busan...tercetusnya idea ni bila nengok kartun2 comey ni..yela...idaman nak jadi kurus cm kartun ni ha...tapi...xleh la..kalo da keturunan besauuu tu...so pinjam jela body kartun ni n edit pakai potosop! senang je...cut n paste je..wat bodo2 dah..jnji nmpak cm jadi...huuuuuuuu...oke ke tak ek? oke la kot kan....ada plak yang mengambil ide ni..si cantek Momon tuh....takpe..she's my buddy!...hanya MOMON!! hanya MOMON yg memahami aku segalanya....suka la tacing2 skang ni...sedeyyyyy!!!!!!!hmm...oke la..dan kepada semua SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR DAN BATIN.....

4 comments:

nana said...

cantik gambar edit..suker2..heeeeeeee

Wana De'Amor said...

heheheh...edit bodo2 je ni nana..thanx ea~

miss_muffin0808 said...

salamat hari raya cik wana..uii ceman mau wat gmabq lgu tu??ajaq sket

Wana De'Amor said...

selamat hari raya....hehehe...tu edit pkai photoshop je tu...heheh...sila la try...cut kat muka pastu paste je kat kad raya..pastu resize la...selamat mencoba