Aug 24, 2010

Hanya Kerana Cinta



hye all..ok this is my 1st post..no actually my 2nd post lepas post yg ntah pape kt atas tu..hehehe...saja nk share lirik lagu yg wana minat sangat2...alkisahnya..lagu ni selalu dengar..around 2 minggu lepas..before puasa la..pastu masa dgr lagu ni kat radio..bertekad la nk dgr betul tajuk lagunya..pastu terlupa...pulun jugak cari...akhirnya jumpa...hehehe...so dok pkiaq2..benda apa la nk post kat blog ni..so testing2 la ek...post lirik la...hehehe



Hanya Kerana Cinta
Nyanyian : Hafiz, Aril, Ayu, Tini, Anne.....

Keaadaan kita memang sukar
Bukan kerna cinta yang menghalang
Walaupun terpaksa kita terpisah
Namun hanya untuk seketika saja

Tak pernah lepas dari cobaan
Dalam perjalanan percintaan
Tapi ku relakan cintaku untuk mu
Yakin pada tulusnya kasihmu

Hanya kerana cinta ku melangkah jauh
Sanggup menyepi mencari ilham ku
Tak ada yang lebih dari itu

Hanya kerana cinta ku bersujud pasrah
Mengharapkan belas maaf dari mu
Tak ada yang lebih
Tak ada yang lebih dari itu

Bawalah aku ke dalam mimpi mu
Agar ku dapat bersama mu
Walaupun hanya sementara
Sentuhanmu indah

2 comments:

Kerull said...

Salam Sis..wa dah follow ye...

Wana De'Amor said...

ohh akak..ko la kesayangan aku...aku x reti nk letak nufnang huu~